
Hua Xiang Bai Mudan, 20g
18 decembrie, 2024
Shu Xiao (cules 2017, presat 2023), 5g
18 decembrie, 2024Gaba Oolong din Alishan Shou Gong (cules manual) 50g
140,00 lei
Metoda de infuzare
Infuzați ceaiul cu apă fierbinte (90-95°C) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 5 g la 100 ml. Prima infuzie ar trebui să dureze 15-20 de secunde. Apoi, continuați cu infuzii scurte (8-10 secunde), crescând timpul pentru fiecare pas ulterior, dacă este necesar. Această metodă poate fi repetată de până la 9 ori.
Un ceai ceremonial excelent – delicios, neted și persistent. Alină oboseala și tensiunea nervoasă, relaxează corpul și revigorează percepția.
Stoc epuizat
„Gaba Oolong” (culegere manuală) este produs în rezervația naturală Alishan (Taiwanul central). În timpul procesului de fabricație, frunzele de ceai au trecut printr-o fermentare în vid, în mai multe etape.
Frunza uscată: mici granule răsucite sferic, de culoare maro.
Aroma: caldă, intensă, fructat-biscuitată.
Infuzia: transparentă, de culoare aurie, cu nuanțe de migdală.
Buchetul ceaiului infuzat: strălucitor și cald, fructat-biscuitat, cu nuanțe de plante, caramel și fructe de pădure.
Aroma: dulce, caldă și profundă.
Gustul: corpolent și neted, ușor dulce, cu o delicatețe acidă de fructe de pădure, care se transformă într-un final revigorant.
Metoda de infuzare
Infuzați ceaiul cu apă fierbinte (90-95°C) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 5 g la 100 ml. Prima infuzie ar trebui să dureze 15-20 de secunde. Apoi, continuați cu infuzii scurte (8-10 secunde), crescând timpul pentru fiecare pas ulterior, dacă este necesar. Această metodă poate fi repetată de până la 9 ori.
Un ceai ceremonial excelent – delicios, neted și persistent. Alină oboseala și tensiunea nervoasă, relaxează corpul și revigorează percepția.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.